Prijzen & afspraken

Ik reken een vast uurtarief en geef een indicatie voor de totale kosten per kluslijstje.
Voorafgaand aan een klus bespreken we uw wensen en uw budget. Op basis hiervan werk ik een prijsopgaaf uit met de (te verwachten) kosten en planning. Na uw akkoord plan ik de klus in. U heeft dus de mogelijkheid om mij tegen het vaste uurtarief een klus te laten klaren of tegen een vooraf afgesproken prijs.

Materialen
Bouwmarkten en websites hebben regelmatig goede aanbiedingen die het interessant maken om de benodigde materialen zelf aan te schaffen. Dat drukt de totale kluskosten en u heeft zelf zicht op de uitgaven. Klein materiaal zoals schroeven en pluggen kunnen door mij worden verzorgd.

Betaling
Nadat de werkzaamheden zijn afgerond vindt betaling plaats volgens afspraak en binnen 14 dagen.

Algemene voorwaarden
U kunt hier klikken voor de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

Verzekering
Omdat er ook bij een doorgewinterde vijftigklusser iets fout kan gaan en ik mijn werk serieus neem, heb ik een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Better be safe then sorry!

Betrouwbaarheid
Mond tot mondreclame is de beste manier om met een klant in gesprek te komen. Als een bekende van u niet tevreden is over een klus, zal hij VijftigKLUS niet bij u aanbevelen. Desondanks wilt u misschien nog aanvullende zekerheid. Daarom heb ik een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) beschikbaar die verklaart dat ik van onbesproken gedrag ben.
UW ZEKERHEID
Als ik de door u gewenste taak niet kan verrichten of het betreffende probleem niet voor u kan verhelpen, zoeken we samen naar een partij die dat wel kan en breng ik voor de desbetreffende klus geen kosten in rekening.